Les persones

El nucli promotor de Terra Franca el formem una sèrie de persones de diferents territoris i àmbits de treball amb una motivació comuna: la preocupació per la terra i l’activitat agrària des de la conjuntura actual.

 

Clara Griera

Clara Griera

Enginyera tècnica agrícola, tecnòloga d'aliments i cooperativista
Pere Losantos

Pere Losantos

Professor universitari

Curiós de mena, doctor en físiques, amant de la natura i la terra, la tecnologia, l’aprenentatge i els models organitzatius. Escriu al seu blog perelosantos.eu

Dirk Madriles

Dirk Madriles

Enginyer agrònom i pagès
Jordi Martí Roig

Jordi Martí Roig

Músic i activista social

Pèrit mercantil, amb estudis de filologia catalana i música. Membre de la cooperativa Germinal  dels dels seus inicis, centra la seva activitat en la promoció de l’agroecologia i el consum conscient i transformador.

Sara Maroto Sales

Sara Maroto Sales

Educadora social i pedagoga

Ha treballat sempre en l’àmbit de l’educació, des de l’atenció a persones en situació d’exclusió social-cultural-econòmica fins al suport a projectes educatius en l’àmbit local. Creu de vital importància  educar en el coneixement i l’estimació a la terra.

Andreu Vila

Andreu Vila

Enginyer agrònom i professor associat de l'ESAB (UPC)
Laia de Ahumada

Laia de Ahumada

Filòloga i escriptora

Doctora en filologia, escriptora,  co-fundadora i membre de l’equip directiu del Centre Obert Heura. Voluntària en projectes socials que millorin la vida de les persones i de la terra.

Vanesa Freixa

Vanesa Freixa

Dinamitzadora rural

Impulsora del projecte mOntanyanes i responsable de l’Escola de Pastors de Catalunya que fomenta la incorporació d’una nova pagesia familiar i cooperativa. Treballa per un món rural vital que miri pel bé comú dels seus habitants.

Roc Padró i Caminal

Roc Padró i Caminal

Enginyer forestal

Especialitzat en sòls i doctorand en economia ecològica i història agrària. Participa en moviments socials de transformació treballant perquè posin un peu a l’agroecologia.